Monday, 30 December 2013

Exchange Link

 -this is a sticky notes-

Salam semua,

..This is an updated sticky notes..
saya cik puterizd
Ex - b2b 2013 - Alhamdulillah :)
saya sgt2 ex-b2b yg newbie. so, tak ramai follower lagi :(
jadi, jom lah follow saya :) jom kita follow-follow ok?
boleh sharing2
tinggalkan jejak anda semua kat comment nie ok?
thanks, <3 ya!

 


Dek kerana kesibukan dan asyik saja running out of time masa jadi bride to be hari tu, so page b2b nie pon semak samun.  Maka page yg sepatutnya saya kisahkan perjalan persiapan kahwin saya terpaksa dibubarkan dan sekarang terhasillah blog baru ini. Blog nie adalah kisah2 hidup saya selepas menjadi Puan yer. *Macam tak caya je. 
Sila lah follow kalau suka. Sekian:)

6 comments:

  1. hi..TQ follow sy ,b2b from kedah :)

    ReplyDelete
  2. hii b2b..cantik blog ni..sy dh follow..
    bila raja sehari tu..:)

    ReplyDelete
  3. cik zaniff
    tq follow kite :)
    insyaAllah sept nie..:)

    ReplyDelete
  4. tq cik puteri lawat pinkblue.blogspot
    dh follow u... :)

    ReplyDelete
  5. HI... salam perkenalan....
    Im b2b 2013 insyaAllah...
    mehh share link,olredy follow u... heheheh
    http://mantalmushuk.blogspot.com/

    ReplyDelete